Yritys 2019-05-14T09:32:51+02:00
  • buukkaus, buukkauspalvelu, buukkauspalvelut, buukkaus hinta, buukkaus kokemuksia

OLEMME MYYNNIN KASVUTOIMISTO

Varmin tapa kasvattaa myyntiä on lisätä tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Myyntivauhdittajat Oy on myynnin kasvutoimisto. Erikoisalaamme on laadukkaiden yritysmyyntikäyntien buukkaus sekä vaikuttavat ja tehokkaat valmennukset myynnille ja myynnin johdolle.

Asiakashyötymme perustuu uskomushoitojen sijaan konkreettiseen tekemiseen. Autamme myyjänne samaan pöytään potentiaalisten asiakasyritystenne päättäjien kanssa. Olemme erikoistuneet järjestämään laadukkaita yritysmyyntitapaamisia toimeksiantajillemme kattavasti eri toimialoilla, koko Suomen alueella. Olemme riittävän pieni tunteaksemme tekijämme ja riittävän suuri vastataksemme suurempaankin tarpeeseen.

Meidät erottaa muista ainutlaatuinen, vakioitu palvelukonseptimme jonka ansiosta yhteistyön aloittaminen ja kehittäminen on teille helppoa. Nopeimmillaan saatte myynnin aktiviteetteihin liittyvät ongelmat pyyhkäistyä pois käyttämällä omaa aikaanne enintään tunnin.

Korkea asiakastyytyväisyytemme perustuu selkeään palvelukonseptiin, helposti mitattaviin tuloksiin ja äärimmäisen selkeään hinnoitteluun ilman lisä- tai piilokuluja. Yhteistyössä on alusta saakka selvät sävelet. Otamme vastuun asioiden etenemisestä alkumetreiltä lähtien.

Asiakkaidemme mukaan kyseisen palvelun voi saada muualtakin. Myyntivauhdittajilta saa lisäksi hyvää palvelua

 

 

buukkaus,buukkauspalvelu, buukkauspalvelut, myyntivauhdittajat, asiakashankinta,uusasiakashankinta,
Myyntivauhdittajat.fi Luotettava kumppani Logo WEB