Loading...
Asiakaspäällikkö B2B 2019-01-16T13:38:46+02:00

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ B2B

Työtehtäviisi kuuluu
– Yritysmyyntikäyntien sopiminen puhelimitse päämiestemme asiantuntijoille nimetyissä toimeksiannoissa (vain yrityksiin)
– Buukkastarinan luontiin osallistuminen
– Asianmukainen raportointi soittojärjestelmään

Työ tehdään Oulun toimipisteestämme ydinkeskustasta käsin.

Tarjoamme sinulle pienessä työyhteisössä mutkattoman ja ytimekkäästi sanoen kokoaikaisen, hyvin palkatun ja pirun reilun työsuhteen. Maksamme takuupalkkaa joka on 1800-2000 € kuukaudessa ja tulospalkkiot päälle. Menestymisesi tueksi tarjoamme alkuun tehokkaan ja todistettavasti tuloksiin auttavan valmennuksen. Valmentajana toimii yhtiön toimitusjohtaja Kari Kaisto, jolla on “musta vyö” puhelintyössä ja yksi maailmanmestaruus alalta.

Meillä on selkeä näkemys siitä miten tässä bisneksessä menestytään ja tämän konseptin ansiosta saat keskittyä täysillä oleelliseen. Työkalut ovat myös niin sanotusti kohdallaan. Olet vastuussa tuloksistasi ja meidän tehtävä on auttaa missä vain voimme.

Sinulta odotamme tuloksentekohalua ja kykyä. Tämä tarkoittaa tavoitteellista tuloksiin tähtäävää asennetta, motivaatiota nostaa luuria ja ymmärrystä siitä mitä puhelussa pitää tapahtua. Koska maksamme alan keskivertoa kovempaa palkkaa, edellytämme myös uskottavia näyttöjä tuloksista puhelintyössä. Palkan lisäksi meillä on tärkeilemätön, konstailematon ja tuloksiin kannustava ilmapiiri. Kannustamme tavoitteisiin mm lounasseteleillä – vain yhtenä esimerkkinä. Työ tehdään suomen kielellä ja tietokonepohjaisella soittojärjestelmällä, jolloin tietotekniikan käytön kuin suomen kielen taidonkin tulee olla sujuvaa.

Arvostamme tuloksentekijämme korkealle. Onnistumiset eivät jää meillä huomaamatta.

Tulosten edellytys on aloittaminen. Tartu siis toimeen, jos mietit että tämä voisi olla sinun työpaikkasi. Kun kiinnostava tyyppi löytyy, nappaamme nopeasti kiinni ja sovimme keskustelun.

Lisätietoja arkisin (8-16): Kari Kaisto, 040 139 6339