Loading...
TYÖPAIKAT 2019-03-07T09:45:28+02:00

Olemme Myynnin Kasvutoimisto

Tehtävämme on toimia ammattimaisena ja laadukkaana B2B tapaamisten buukkaajana päämiehillemme ja olemme suurelle osalle oleellinen osa heidän myyntiorganisaatiotaan. Buukkaajana toteutamme tapaamisten sopimiseen, jolloin päämiehemme myyjä pääsee valmiiksi sovittuun tapaamiseen – samaan pöytään asiakasyrityksen päättäjän kanssa.

Meillä ammattimaisuus tarkoittaa ennen kaikkea asenneilmapiiriä ja työtapoja. Ammattimaisuus tarkoittaa meillä sitä, että toimitamme meiltä tilatun palvelun tehokkaasti, positiivisesti palvellen, aikataulussa ja kerralla oikein. Ajattelussamme keskitymme omaan tekemiseemme. Yrityskulttuurimme ja ilmapiirimme vetää puoleensa ihmisiä, jotka rakastavat tekemisen meininkiä, tavoitteiden saavuttamista.

Jos ajatusmaailmamme kolahtaa, täytä hakemus alta.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Asiakaspäällikkö B2B

Työtehtävä: Sopia puhelimitse yritysmyyntikäyntejä nimettyjen päämiestemme asiantuntijoille/myyjille heidän potentiaalisten asiakasyritystensä päättäjien kanssa. Olet jo uskottavia, vakuuttavia näyttöjä tuloksellisesta B2B puhelintyöstä antanut ammattilainen, jonka tuloskunto on edelleen kohdallaan. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan, kokopäiväisen työsuhteen säännöllisillä työajoilla ja erittäin kilpailukykyisen palkkausmallin. Työt tehdään meillä Oulun toimistossa ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ajanvaraaja / buukkari B2B

Työnkuvasi on sopia puhelimitse asiakastapaamisia päämiestemme myyntiedustajille ja asiantuntijoille. Sinulla on hieman jo kokemusta puhelintyöskentelystä mieluiten yrityksille, mutta vähintään ymmärrät työn ja sen vaatimusten alkeet. Asenne ja sinussa asuva potentiaali ratkaisevat. Palkkaus on kiinteä takuupalkka + tulospalkkiot.

Aluepäällikkö

Tasokkaiden B2B-buukkauspalveluidemme toimeksiantojen myyntiin B2B-yrityksille. Haemme itsenäisenä edustajana toimivia aluepäälliköitä seuraaville alueille: Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Itä-Suomi.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen provision, hiotun ja toimivaksi testatun konseptin myytäväksi sekä erinomaisen myynnin tuen uskottavine referensseineen.