Myyntivauhdittajat Oy:lle korkein AAA-Luottoluokitus. Keskiössä hinta-laatusuhteeltaan maan paras booking

Bisnode on myöntänyt viimeisimpien tilinpäätöstietojen perusteella Myyntivauhdittajat Oy:lle korkeimman mahdollisen, AAA-luottoluokituksen. Parhaan luokituksen saa Suomessa vain 2,6% yritysten parhaimmistosta.

Luottoluokitus perustuu liikevaihdon lisäksi tietoon mm. maksutavasta, omavaraisuusasteesta, sijoitetun pääoman tuotosta ja velkaantumisasteesta.

Viime vuonna Myyntivauhdittajien luottoluokitus oli Bisnoden ratingissa astetta matalampi.

– Positiivisen kehityksen taustalla on aktiivinen asiakastyö oikeanlaisten toimeksiantaja-asiakkaiden löytämiseksi ja toisaalta tehokas palvelutuotanto. Prosessi on optimoitu ja selkeä, eikä kallista työaikaa tuhraannu jatkuvasti uuden keksimiseen. Siitä syntyy tuottavuus johon kaikki perustuu. Asiakkaat ja oikealla asenteella työnsä tekevät ihmiset tekemässä tehokkaasti oikeita asioita ovat tietenkin keskiössä.  avaa positiivisen kehityksen taustoja yhtiön toimitusjohtaja Kari Kaisto.

Myyntivauhdittajat Oy tunnetaan yritys- ja myyntijohdon – niiden jotka yrityksen jo tuntevat – parissa ammattimaisena ja tehokkaana toimijana, jolla on pienen mutta “kovan tekijän” maine.

Kari Kaiston mukaan buukkaus on oma ammattimaisuutta vaativa lajinsa ja menestyksessä on lopulta kysymys yksinkertaisista asioista:

– Selvät tavoitteet ja työtä. Keskitytään oleelliseen, sovitaan miten toimitaan ja toimitaan kuten on sovittu. Suomeksi sanottuna vähintään täytetään, mieluiten ylitetään asiakaslupaus. Siitä emme tee kompromissia ja asiakaslupaukseen sitoutumista vaaditaan oman porukan lisäksi yhteistyökumppaneilta. Toimeksiantaja-asiakas ostaa ja saa meiltä erinomaista buukkausta. Toisaalta asiakas maksaa vain tuloksista eli tapaamisista, meille ei makseta “tupakoinnista” eikä muusta kuin siitä mitä on tilattu ja mitä toimitamme.

– Kaikkia myynnin ongelmia emme voi asiakkailtamme ratkaista, mutta alun vaikeimman vaiheen kyllä ja sen keskitymme tekemään niin että voimme olla työstämme ylpeitä. Emme ole halpabuukkari, emme toisaalta kalleinkaan. Asiakkaidemme sanoin: tarjoamme suoraviivaisesti hinta-laatusuhteeltaan maamme parasta buukkauspalvelua ja asiakaskokemusta. Se on kunnia-asia ja koko bisneksemme idea, Kari Kaisto lisää ylpeänä.

 

Myyntivauhdittajat Oy on laadukkaiden yritysmyyntikäyntien buukkaamiseen erikoistunut myynnin ammattilaisjoukkue. Erona alan muihin yrityksiin on erikoistumisen mahdollistama tehokas tuotantoprosessi joka näkyy toimeksiantajalle tuloksina ja yhteistyön helppoutena.

Share

Kommentoi kirjoitusta

By | 2019-05-23T13:42:10+02:00 kesäkuu 18th, 2018|Asiakaskäynnit|Kommentit pois päältä artikkelissa Myyntivauhdittajat Oy:lle korkein AAA-Luottoluokitus. Keskiössä hinta-laatusuhteeltaan maan paras booking

About the Author: