Loading...
Asiakaskokemuksia 2018-10-24T06:59:18+02:00

Suomen Konetalo

buukkaus buukkauspalvelu buukkaus oulu buukkaus helsinki buukkauspalvelut myyntivauhdittajat kokemuksia buukkaus hinta buukkaus kokemuksia kari kaisto

“Myyntivauhdittajat toimivat asiakasta lähellä.  Jos meillä on parannusehdotuksia, Myyntivauhdittajat reagoivat nopeasti. Olemme yhteydessä viikoittain ja palautteemme otetaan vakavasti. Kaikki on mennyt niin kuin on suunniteltu. Kontrasti aiempaan kokemukseen vastaavasta palvelusta on suuri. Olemme sopineet tietystä määrästä bookkauksia per kuukausi ja viikko, ja hyvin he ovat suoriutuneet. Ilmeisen hyvin, koska jatkamme heidän kanssaan yhteistyötä. Myynti on lisääntynyt merkittävästi”

Timo Peltola, toimitusjohtaja, Suomen Konetalo Oy

Palaudutehokkaasti.fi

buukkaus, buukkauspalvelu, buukkauspalvelut, buukkaus hinta, buukkaus kokemuksia

“Myyntivauhdittajien kanssa kaikki toiminta on ollut todella positiivista. Suhtauduin itse alkuun todella kriittisesti koska aiemmat kokemuksemme vastaavista buukkausfirmoista eivät olleet kovin hääppöisiä. Teimme Myyntivauhdittajien kanssa kuitenkin yhden pilotin ja sen osalta kaikki toimi niin kuin oli luvattu. Buukattua palaveria aloittaessa asiakas oli hyvin perillä siitä, mistä on tarkoitus puhua. Esittelyn aloittamisessa ei siis ollut vaikeuksia. Buukkaus meni huomattavasti paremmin kuin kenelläkään toisella aiemmin ja siksi yhteistyö jatkuu”

Arto Ylitapio, perustaja, Palaudutehokkaasti.fi

Noste

“Olen pitkään etsinyt sellaista asiakastapaamisteni buukkaajaa, joka hoitaisi asiat sovitusti. Myyntivauhdittajat on osoittautunut luotettavaksi. Projektimme alkoi jahkailematta ja eteni aikataulussaan. Käyntitavoitekin ylittyi selvästi.”

Jari Parantainen, tuotteistaja, Noste Oy

ElfGroup

“Olemme käyttäneet Myyntivauhdittajien buukkauspalvelua uusasiakashankinnassamme erinomaisin tuloksin. Käytännössä lähes kaikki heidän avaamansa ovet uusiin asiakkuuksiin johtivat jatkotoimenpiteisiin ja asiakassuhteisiin. Palvelu tuotettiin sopimuksen mukaisesti: tehokkaasti ja ammattimaisesti oikea viesti potentiaalisille asiakkaillemme toiminnastamme välittäen. Tapaamiset saimme suoraan kalenteriin ja puhelunauhoitteiden avulla asiakaskäynteihin valmistuminen oli helppoa.”

Kari Halavaara, myyntijohtaja, Elfgroup Oy

Bitfactor

“Olemme Bitfactorilla käyttäneet Myyntivauhdittajien buukkauspalvelua uusasiakashankinnassamme. Tapaamiset ovat olleet korkeatasoisia ja avanneet lukuisia yhteistyömahdollisuuksia. Kun kaipaamme tehoa myyntiin, tiedämme kenen puoleen kääntyä.”

Kimmo Heikkilä, myyntijohtaja, Bitfactor Oy

Studio P.S.V.

“Myyntivauhdittajat hoiti buukkauspalvelumme sovitusti ja edellä aikataulustaan. Porukka selkeästi paneutui työhönsä. Ammattitaitoinen joukko omaksui nopeasti palvelujemme sisällön, asiakashyödyt ja jopa yrityksemme filosofian.”

Raija Tuominen, toimitusjohtaja, Studio PSV