Alkaako myyntisi elokuu kaasu pohjassa vai tyhjäkäynnillä?

Julkaisen tässä kauniin, kesäisen kuvan.

kesa1

Ja palautan sinut nopeasti arkeen.

Nimittäin parhaiden kesäkelien ollessa vielä edessä ja heinäkuuksi Suomen hiljentyessä on hyvä uhrata pari ajatusta elokuullekin. Silloin voi olla vielä täysi kesä, mutta yhtä lailla suurin osa palaa viimeistään toisella viikolla sorvin ääreen.

Koska muutama päivä menee toimintaa käynnistellessä ja lomalta palautuessa, kannattaa pöhinää miettiä jo ennakkoon. Muuten käy helposti “vanhanaikaiset” ja koko elokuu menee myynnin suhteen tyhjäkäynnillä kun vaihtoehtona on jo nyt kesällä varmistettu pöhinä ja tulosten syntyminen.

Me täällä Myyntivauhdittajien taalatehtaalla varmistamme tälläkin hetkellä elokuun myyntiä asiakasyrityksillemme jotta heidän myyjänsä eivät menettäisi yhtä hyvää myyntikuukautta heti lomakauden perään.

On ilo seurata yritysjohdon ja myyntihenkilöstön positiivista mieltä siitä, että syksyn alku ei ole tuskaisesti tyhjän päällä.

Heinäkuuksi Suomi ja niin myös meidän puhelinlinjamme hiljenevät kesäloman viettoon, mutta palvelemme taas täydellä asenteella ja parhalla taidolla asiakkaitamme 5.8. alkaen.

Lomiin asti projektikalenterimme ova täynnä ja asiakaslupaustemme lunastus täydessä vauhdissa. Mikäli haluat vielä varmistaa ainakin elokuun loppupuoliskon myyntiä, autamme mielellämme.

Kun varmistat tapaamisten määrän nyt, voit nauttia rauhassa kesästä ja luottaa siihen, että asiat tapahtuvat heti elokuun alusta alkaen täydellä teholla.

Kari Kaisto

p. 040 139 6339

kari.kaisto@www.myyntivauhdittajat.fi

Share

Kommentoi kirjoitusta

By | 2015-08-12T19:20:28+02:00 kesäkuu 9th, 2015|Asiakaskäynnit, Asiakastapaaminen, Kylmäsoitto, Myynnin johtaminen, Myynnin ohjaaminen, Myynnin organisointi, Myynti, Myyntityö, Myyntivauhdittajat, Palvelut, Puhelinmyynti, Tapaamisten sopiminen, Yrittäjyys|Kommentit pois päältä artikkelissa Alkaako myyntisi elokuu kaasu pohjassa vai tyhjäkäynnillä?

About the Author: